Kosten

Met ingang van 1 januari 2019 bedragen de kosten van een acupunctuur of tuina consult en behandeling 62,50 euro. Voor een behandeling van kinderen reken in 47,50 euro. Deze behandelingen duren over het algemeen korter. Je krijgt een factuur digitaal thuisgestuurd om zelf te voldoen. De factuur kun je doorsturen naar de zorgverzekeraar waar je aanvullend verzekerd bent.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Een behandeling duur 45 minuten tot een uur.

Afspraken kunnen maximaal 24 uur van tevoren zonder kosten worden afgezegd.  Zeg je korter van tevoren af, dan breng ik het bedrag voor de behandeling en het consult in rekening.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van acupuncturisten en tuina therapeuten Zhong. Op hun webstite vind je een overzicht van de vergoedingen die verzekeringen betalen. Ik sta ook vermeld in de zorggids.

Ik ben ook aangesloten bij de KAB, de Koepel Alternatieve Behandelaren. Bij hen kun je terecht als er klachten zijn over de behandeling.