Kosten

Kosten van een consult en behandeling en de vergoeding, zijn afhankelijk van je verzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk. Soms stelt de verzekering als voorwaarde dat de behandelaar een arts moet zijn (BIG geregistreerde behandelaar). Let u dus even goed op de kleine lettertjes.

Een behandeling en consult acupunctuur en tuina kost 67,50 euro. Een behandeling duur 45 minuten tot een uur.  Voor een behandeling van kinderen reken in 50,00 euro omdat de behandeling over het algemeen korter is. Voor kosten en vergoeding krijg je de factuur digitaal thuisgestuurd om zelf te voldoen. De factuur kun je doorsturen naar de zorgverzekeraar waar je aanvullend verzekerd bent. Check van tevoren de voorwaarden!

Goed om te weten:

De kosten van een behandeling en consult vallen niet onder het eigen risico.

Afspraak afzeggen?

Afspraken kunnen maximaal 24 uur van tevoren zonder kosten worden afgezegd.  Zeg je korter van tevoren af, dan breng ik het bedrag voor de behandeling en het consult in rekening.

Aangesloten bij:

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van acupuncturisten en tuina therapeuten Zhong. Hiermee is mijn professionaliteit gewaarborgd. Op hun website vind je een overzicht van vergoedingen die verzekeringen betalen. Ik sta ook vermeld in de zorggids.

Kosten en vergoeding

Ik ben ook aangesloten bij de KAB, de Koepel Alternatieve Behandelaren. Bij hen kun je terecht als er klachten zijn over de behandeling.

Daarnaast ben ik aangesloten bij SCAG kenniscentrum voor klachten en geschillen in de complementaire zorg. U kunt hier hun folder downloaden.

Ik hou me aan de regels van de privacy.

Yangsheng staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 30263446

De teksten op deze site zijn van Yangsheng.