Contact en adres

Acupunctuurpraktijk yang Sheng

Contact en adres

Het adres van Acupunctuurpraktijk Yang Sheng is: Het Wiemelink 40, 7251 CZ Vorden

Een afspraak maken bij Acupunctuurpraktijk Yang Sheng kan telefonisch, op werkdagen: 06-14712079.

Of per e-mail: info@yangsheng.nl

Als ik aan het werk ben, kan ik de telefoon niet opnemen. Daarom is het soms sneller om te mailen. Je kunt wel een boodschap achterlaten. Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Ik gebruik liever geen sms of whatsapp om een eerste afspraak te maken omdat ik graag persoonlijk contact wil met mijn cliƫnten. Dan kun je ook kort vertellen wat je klacht is zodat ik een indicatie heb.

Hoe bereik je de praktijk?

De acupunctuurpraktijk in Vorden is bereikbaar met de trein. Vanaf station Vorden is het hooguit tien minuten lopen. Ass je uit het station komt, ga je rechts af. Je loopt de Burgemeester Galleestraat af tot je rechtsaf naar Het Wiemelink kunt. Een wit gebouw, een voormalige kleuterschool, is Het Wiemelink 40. De fiets kan voor de deur geparkeerd worden. Er is voldoende parkeerplek voor de auto.

Bij het binnenkomen ga je de trap op. De praktijk is in de hoek aan de rechterkant. Als de deur dicht is, kun je in de hal even wachten. Ik kom je op de afgesproken tijd halen.

Helaas is de praktijk (nog) niet toegankelijk voor een rolstoel.

Wie ben ik?

Wil je eerst meer over mij weten? Kijk op de pagina over Jolinda van Hoogdalem.

Naast acupunctuur geef ik ook qigong en meditatielessen aan Het Wiemelink. Voor mij dragen ze bij aan het onderhouden van je gezondheid. Ze voorkomen dat je uit balns raakt en zorgen voor snel herstel als je toch ziek wordt. Wil je meer weten over taiji, qigong of meditatie? Kijk dan op mijn website Centrum Well