Waar en hoe

Acupunctuurpraktijk yang Sheng

Waar vind je acupunctuurpraktijk Yang Sheng?

Het Wiemelink 40, 7251 CZ Vorden

Hoe bereik je de praktijk?

De acupunctuurpraktijk in Vorden is bereikbaar met de trein. Vanaf station Vorden is het hooguit tien minuten lopen. ALs je uit het station komt, ga je rechts af. Je loopt de Burgemeester Galleestraat af tot je rechtsaf naar Het Wiemelink kunt. Een wit gebouw, een voormalige kleuterschool,  is Het Wiemelink 40. De fiets kan voor de deur geparkeerd worden. Er is voldoende parkeerplek voor de auto.

Bij het binnenkomen ga je de trap op. De praktijk is in de hoek aan de rechterkant. Als de deur dicht is, kun je in de hal even wachten. Ik kom je op de afgesproken tijd halen.

Helaas is de praktijk (nog) niet toegankelijk voor een rolstoel.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij Acupunctuurpraktijk Yang Sheng kan telefonisch, op werkdagen: 06-14712079.

Of per e-mail: info@yangsheng.nl

Als ik aan het werk ben, kan ik de telefoon niet opnemen. Daarom is het soms sneller om te mailen. Je kunt wel een boodschap achterlaten. Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Ik gebruik liever geen sms of whatsapp om een eerste afspraak te maken omdat ik graag persoonlijk contact wil met mijn cliënten. Dan kun je ook kort vertellen wat je klacht is zodat ik een indicatie heb.

Wie ben ik?

Wil je eerst meer over mij weten? Kijk op de pagina over Jolinda van Hoogdalem.