Waar en hoe

Acupunctuurpraktijk yang Sheng

Waar vind je Acupunctuurpraktijk Yang Sheng?

Acupunctuurpraktijk Yang Sheng, ligt bij het Wilhelminapark, grenzend aan Oudwijk. De praktijk ligt in Utrecht Oost, aan de rand van de stad.

Adres: Mauritsstraat 23, 3583 HG Utrecht

Op Googlemaps

Hoe bereik je de praktijk?

De acupunctuurpraktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer. In de stad kun je stadsbus 8 nemen, uitstappen bij  halte Rosarium. Vanaf de halte is het een minuut lopen naar de praktijk. Veel regionale bussen stoppen op de Biltstraat, halte Oorsprongpark. Vandaar is het een kleine tien minuten lopen naar de praktijk.

Fiets stallen kan gratis voor de deur.

Door de ligging is de praktijk goed bereikbaar met de auto. Voor de auto geldt echter wel betaald parkeren in de Mauritsstraat en omgeving.

Helaas is de praktijk niet toegankelijk voor een rolstoel. De praktijk biedt helaas ook geen mogelijkheden om dit aan te passen.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij Acupunctuurpraktijk Yang Sheng kan telefonisch, op werkdagen: 06-14712079.

Of per e-mail: info@yangsheng.nl

Als ik aan het werk ben, kan ik de telefoon niet opnemen. Daarom is het soms sneller om te mailen. Je kunt wel een boodschap achterlaten. Dan bel ik zo snel mogelijk terug. Ik gebruik geen sms of whatsapp om een eerste afspraak te maken omdat ik liever persoonlijk contact wil met mijn cliënten. Dan kun je ook kort vertellen wat je klacht is zodat ik een indicatie heb.

Wie ben ik?

Wil je eerst meer over mij weten? Kijk op de pagina over Jolinda van Hoogdalem.